2013-05-08

Det här med husbygge....


Ja jag är taggad...
men jag måste säga det här med alla papper som skall lämnas in, vem har kommit på allt detta? Att bygga själva huset är ju en lätt match i jämförelse!!!
Bygglovet kräver anmälan från miljökontoret, miljökontoret kräver en hel bunt med papper och jordprover, sen ska dom ha ett "möte vid gropen" som vi grävt också!! Herregud nog är det väl FÖR ROLIGT detta !!

Nåja, sen är det bara samråd, byggfelsförsäkring, teknisk beskrivning, fixa hantverkare, material, göra energibalansberäkning, kontrollplaner, startmöten, och inte minst alla handläggningstider. 
Har vi tur kanske vi hinner bygga ett HUS också!!


Kram & trevlig helg

1 kommentar:

  1. Oj Oj att det ska vara såå krångligt att bygga hus, förstår dig för man vill ju bara igång o se huset växa fram. Minns att jag tyckte när huset väl stod där att det tog en förfärlig tid med innertak, att sätta upp köksinredningen tyckte inte snickaren gjort något vissa dagar jag kom dit. Men till slut stod det klart o vilken lycka då den var obeskrivlig. Håller nu tummarna att allt går bra för er o att handläggningstiderna inte drar ut alltför länge på tiden. Kram moster Ie

    SvaraRadera