2010-05-30

Sovrummet...



sovrumsinredningen står helt still, jag har inga bra idee´r och det bara känns bläää! Men just nu så står den nymålade babysängen där och den blev ju fin. Sen vet jag inte hurdan sänggavel vi ska ha...Nää det var inte rätt rum att börja göra något med för jag vill bara vara ute och göra ute-saker...

4 kommentarer:

  1. Hej Carina. Ett litet tips ang sänggavel. Jag hjälpte Michaela att göra en sänggavel. Köpte en spånplatta som Bosse rundade av hörnen upptill på och jag klädde med tjock skumgummi, sedan hade Miachaela hittat svart "fuskskinn" som hon köpte o så klädde vi gaveln med det. Det
    blev väldigt snyggt. Använde bara spikpistol för att få fast såväl skumgummi som "tyget" o blir man less så är det enkelt att byta tyget.
    Hälsar Moster Ie

    SvaraRadera
  2. jo det är nåt sånt jag tänkt göra. Var i stan köpte ni tjock skumgummi? Har bara sett tunn typ 2 cm
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Om jag inte minns fel köpte vi det på Tygaffären i Shopping och så klädde jag det dubbelt runt om "gaveln"-häftade fast med spikpistol.Duu Carina vad fint sovrummet erat blev . Såg det först nu och jämförde med tidigare bild.
    Ett är då säkert man blir inspirerad av din blogg helt klart. Toppen bra
    kram Moster Ie

    SvaraRadera
  4. tusen tack det värmer!!jag vill göra massor där, synd bara att man bor i en hyreslägenhet..Tack för tipset om skumgummi:)

    SvaraRadera