2010-04-22

fotografering



Längtar tills min man kommer hem från sin Kina resa, mest längtar jag ju efter honom men även att han har med sig en fin kamera hem, så jag kan börja fota igen "på riktigt". Har alltid älskat porträttfotografering (L du vet och kommer ihåg va?).
En av förebilderna är ju förstås Anton Corbijn som tagit många kändisportätt b.l.a. dessa...inspirerande eller hur! Så nu är det fota fota fota som gäller här framöver

2 kommentarer:

  1. OOOm jag kommer ihåg :DDD
    Vilka tider va!!! Och du var fantastiskt duktig med kameran kära du!!! Det är nog snabbt återinhämtat! Men alltså!!! Hur bakom flötet är jag? Är mannen i Kiina nu???? Ta du och packa dig och grabben hit en sväng imorgon vettja!!! Har fått ut lite utemöbler om vädret tillåter ;)
    Och duuuu!!! Vad himelens härligt att han ska skaffa en brakamera! Vi är också på jakt efter en kanon-kamera...jagar på blocket för fullt, för jag vill också kunna lära mig mer o ta mer konstnärliga bilder och porträtt!!!! Fatta vad kul vi skulle kunna ha att lära oss tillsammans och träna på varann osv! Jag tjatar varje kväll om att han ska hinna ringa på den o den annonsen!! i julklapp skulle vi egentligen köpa den, men då tog vi oss inte råd - sedan till min födslodag..så fyllde mannen år den 17:e och jag sa att nuuuuuuu ska det bli!

    Kramhögar Lycke

    SvaraRadera
  2. jag har börjat öva upp min gammla dinosairiehjärna i helgen me kameran..gillar ju det där avrtvita, grovkorninga stuket du vet..
    Kul är det! Inte är det samma hantverk som förut då man stod i mörkrummet i timmar och doppade hit o dit i olika bad, men skoj ändå, och inte lika giftigt heller :)

    SvaraRadera